فرهنگ تایلند

تایلند را اغلب با نام سرزمین لبخند می شناسند زیر مردم آن تقریبا همیشه و در هر موقعیتی لبخند بر لب دارند. در تایلند معمولا با چسباندن دو کف دست به یکدیگر در مقابل سینه، به یکدیگر سلام می کنند این حرکت وای Wai نامیده می شود.
تایلندی ها، انسان هایی صبور و اهل مدارا بوده و از رفتارهای تند و توهین آمیز دوری می کنند. دست زدن به سر افراد یا اشاره با چیزی، در این کشور بسیار بد شمرده می شود. زیرا تایلندی ها، سر را مقدس ترین و پا را پست ترین بخش بدن می دانند.
تابوهای مردم این کشور بیشتر در زمینه مذهب و سلطنت است، بنابراین گردشگران نباید حرکت یا بیان اهانت آمیزی به خاندان سلطنتی یا مذاهب داشته باشند. تور تایلند
هنگام بازدید از معابد یا کاخ پاشاهی باید لباس مناسب و نسبتا پوشیده ای به تن داشته و پیش از ورود، کفش ها را از پا در آورند.
در کشور تایلند، رنگ های مختلف نشانگر روزهای هفته هستند. زرد، رنگ روز دوشنبه است و از جایی که پادشاه کنونی در این روز متولد شده، رنگ زرد رنگ سلنتی نیز است و پرچم هایی به این رنگ در سراسر کشور، نشانگر حمایت گسترده تایلندی ها از پادشاهی است. پس زا سال 2006 که شصتمین سالگرد سلطنت پادشاه تایلند را در این کشور جشن گرفتند، بیشتر مردم در روز دوشنبه لباس زرد بر تن می کنند تا وفاداری و حترام خود را نسبت به پادشاه نشان دهند.
مذهب اصلی تایلند، بودایی Buddhism است و بیشتر مردم این کشور پیرو مکتب تراودا Theravada هستند. پس از بوداییان، مسلمانان دومین گروه مذهبی بزرگ در تایلند هستند که عمدتا در چهار ایالت جنوبی کشور سکونت دارند. در تایلند، نزدیک به 90 درصد مردم بودایی، حدود 8 درصد مسلمان، حدود یک درصد مسیحیان کاتولیک و کمتر از یک درصد باقی ادیان هستند.
منبع: دلتابان