غذاهای تایلند به دلیل قرار گرفتن این کشور در میان چین و هند، آمیزه ای از غذاهای این دو کشور است. غذا در تایلند وعده مشخصی ندارد و معمولا بخارپز شده یا تفت داده می شود. برخی از موادی که در آشپزی تایلندی بسیار رایج هستند عبارتند از:سیر، فلفل قرمز، برگ لیمو، شیر نارگیل، تمرهندی، زنجبیل، فلفل سیاه، ریحان، زردچوبه، زیره سبز، آب لیمو و سس ماهی.غذای اصلی تایلند، برنج به ویژه برنج سفید است که تقریبا در همه وعده های غذایی استفاده می شود و سایر غذاها نیز اکثرا با آن صرف می شوند. پس از آن، رشته، کاری، و نیز ماهی و میگو در غذاهای این کشور به وفور یافت می شوند که دلیل آن نیز وجود خلیج تایلند و هم چنین رودخانه های بسیار در این کشور است که وابستگی غذاهای تایلندی را به موجودات و گیاهان دریایی نشان می دهد.در تایلند غذا یکباره و باهم سرو می شود. غذای مناسب تایلندی شامل سوپ، خوارک کاری با ادویه یا سالادی ادویه دار، سس همراه با ماهی و سبزیجات می باشد.اگر سوپ ادویه دار باشد، غذایی بدون ادویه را جایگزین کاری می کنند زیرا باید هارمونی طعم و ترکیب در هر غذا و هم چنین میان تمام غذاها با هم وجود داشته باشد. در کنار این غذاها معمولا سالادی تند و چندین سس مختلف برای انواع این غذاها و نیز دسری شیرین و یا میوه های تازه وجود دارند. تور تایلند
بیشتر مردم تایلند ساندویچ را به عنوان وعده غذایی نمی دانند و آن را میان وعده دانسته و صرف برنج برای غذای آنها بسیار اهمیت دارد. همچنین مردم تایلند زمان خاصی برای اینکه نشسته و غذا بخورند، قرار نمی دهند و هر زمان احساس گرسنگی کنند غذا می خورند. به همین دلیل هم استفاده از این جمله در میان آنها متداول است: چیزی خوردی؟!برای خارجیان وجود چندین کاسه کوچک با سس های مختلف در کنار غذاهای تایلندی کمی گیج کننده است اما در واقع تایلندی ها به طعم های مختلف بسیار اهمیت می دهند و گاهی تعداد سس ها از غذای اصلی بیشتر است !
منبع: دلتابان